Centechia Za BTC Rudar Black 24Pin ATX, da Molex SATA Dual PSU Napajanje Sinhronizacija Starter Podaljšek Kabel Kartice add2psu Adapter

Novo

€2.28

Opis:

Značilnosti:

Zaradi visoke porabe energije je dražja, zdaj uporabite to Kartico lahko uporabite dva moč majhno stikalo pralni hkrati, s čimer se poveča moč, energijo.

V 5pcs grafičnih kartic, ki se uporabljajo hkrati krtačo Kovancev, napajalni na moč ni dovolj, high-power napajalnik je vedno na zalogi in ceni je tudi zelo draga, kjer TISHRIC vmesniško kartico prihaja v roki, s to kartico lahko dve moči, hkrati Stikalo pralni, grafično kartico distribucija energije za dve moči v imenu uporabo high-power napajanje.

Previdnostni ukrepi:

Plug črto, mora biti jasno, kdaj smer, ne priključite ali vstavite offset, da se prepreči opekline opreme, plug prva naprava, ko vtičnico, nato pa priključite na linijo, da se prepreči prekomerne sile, bo priključite pin rez.

Ožičenje:

Glavni napajalni 24PIN vtič v 24PIN žensko glavo, na drugi strani matične plošče, sekundarnega napajanja za odkrivanje 4Pin napajalni kabel priključen v ohišje kartice, boste lahko dosegli enak napajanje in glavno stikalo za vklop stroja, zaščito moč in grafike življenje.

Specifikacije:

SATA Dual PSU Napajanje Sinhronizacija Starter Podaljšek Kabel Kartice

Paket Je Vključeno:

1* Podaljšek Kabel Kartice

Oznake: btc rudar, čast magicbook pro, bitcoin psu, 5g wifi modul za, dvojno x99, comfast wifi, pcie sata, pico napajanje, molex priključek, sata 30 množitelj.

Certificiranje Noben
Vrsta Napajalni Kabel
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka comfast
Paket No
Izdelkov Stanje PARK
Številka Modela PCI-Express Kabli

Napišite recenzijo!

Centechia Za BTC Rudar Black 24Pin ATX, da Molex SATA Dual PSU Napajanje Sinhronizacija Starter Podaljšek Kabel Kartice add2psu Adapter

Napišite recenzijo!

Podobni izdelki