433Mhz Brezžično 2 Tipke Copy Kloniranje Daljinski upravljalnik Univerzalno Garažna Vrata Za Pripomočke Avto Domači Garaži Visoke Kakovosti

Novo

€1.45

433Mhz Brezžično 2 Tipke Copy Kloniranje Daljinski upravljalnik Univerzalno Garažna Vrata Ključ za PT/SC/LX/HX/NOČ

Specifikacija:

Material: ABS

Velikost: cca.45*35*12 mm/1.77*1.37*0.47"

Nazivna napetost: 12V

Nazivni tok: 10mA

Teža izdelka: Pribl. 26 g

Namestitev: Brezžični

Ustrezna frekvenca: 433MHz

Modulacija: VPRAŠAJ (amplitude modulation)

Brezžični prenos razdalja: 50-100 m (odprti prostor)

Področje uporabe: Garažna vrata, alarm, avtomatska vrata, sprožilec vrata, in tako dalje

Kloniranje čip vrste:

2260(PT2260,SC2260,LX2260,HX2260); 2262,(PT2262,SC2262,LX2262,HS2262,HX2262),PT2264,PT2240(LX2240),1527( EV1527,HS1527,HX1527 ),FP527,CS5211,SMC918,SMC926,AX5026,AX5326-3,AX5326-4,HT600,HT680,HT6207,HT6010,HT6012,HT6013,HT6014,HT12D, HT46F49E, PIC16F629,PIC16F630 in tako naprej.Različni proizvajalci čipov so različne predpone čip model, tako dolgo, kot je digitalni del čip lahko isti model.

Opomba: Smo navadno ne priporočamo, kopiranje rolling code čip, ker obstaja veliko negotovosti, ko kopiranje rolling code čip.Ko kopirate rolling code čip daljinsko upravljanje, ni mogoče ugotoviti, ali je originalni daljinski upravljalnik čip, je varnostni čip.Zato ne priporočamo, kopiranje rolling kodo za oddaljeni nadzor.

Uporabite korakom:

1. Jasno koda: dva prsta hkrati držite ključ za odklepanje in zaklepanje tipka; lučka LED hitro utripa 3-krat v približno 2 sekundi; naj eden prstov go (drugi strani ni izpustil), in nato uporabite mehko prst na hitro kliknite trikrat na ohlapno gumb, dokler se lučka LED utripa hitro; dva prsta lahko sprosti; nato pritisnite koli tipko daljinskega upravljalnika; ko indikatorska lučka ugasne, pomeni jasno koda je uspešno(štiri tipke vse prazno); če po tem, ko pritisnete katero koli tipko daljinskega upravljalnika, svetloba je še vedno, to pomeni, da prvotno kodo ni bilo očiščeno uspešno.Boste morali ponovno jasno, in le uspešno obračun kodo lahko kloniranje biti uspešna.Lahko večkrat jasno in klon kodo.

2. Copy: levo roko ob originalni daljinski upravljalnik, desno roko ob naših klonirali daljinski nadzor in obdržati dva daljinski upravljalnik čim bližje; pritisnite prvi tipke dveh daljinskih upravljalnikov hkrati; v približno 2 sekund, LED-lučka utripa hitro 2-krat; po eno sekundo, lučka ohranja utripa in pusti prsti; in nato pritisnite tipko, ki je po uspešen študij, svetloba, o hrani, kar pomeni, da prvi izklop vnesite kodo za zaklepanje na originalni daljinski upravljalnik je bil kopira na druge daljinsko upravljanje; isti način se lahko uporabi v zameno za drugi ključ, tretji ključ...Če je kopija uspešno, daljinsko upravljanje funkcija je enaka kot original ujemanje daljinski upravljalnik.

3. Obnovi: Ko ste po nesreči jasno, kopiranja oddaljenega nadzora kodo, lahko hkrati pritisnite kopijo daljinsko upravljanje dnu dva tipke, LED luči flash hitro, naj gredo za tem, ko pritisnete katero koli tipko, lahka dolgo, to Nakazuje, da je koda za oddaljeni nadzor obnovljena.Pred uporabo naše kopijo daljinsko krmiljenje, prosimo, bodite prepričani, da odstranite obstoječo kodo za oddaljeni nadzor.

4. Kako se spopasti s situacijo, v kateri nekatere tipke lahko za nadzor, ostalo ne more nadzorovati?Uporabite lahko jasno in obnovitev delovanja, določeni operaciji, ki je, kot sledi:

(1) prvi jasen kodo;

(2) po čiščenju kodo, kopiranje neuspešno tipko še enkrat, in ni treba kopirati ostali gumbi;

(3) in potem jasno kodo še enkrat;

(4) obnovi kodo; v tem času, originalne ključe, ki niso bile uspešno kopirali so sedaj zajeti nove kode, in originalne ključe, ki so bili uspešno kopirali so zdaj zadržani.Če ni izvod po drugi izvod tipke, ponovite zgornje korake, znova in znova, dokler se vse tipke so uspešno kopirali.

Previdnostni ukrepi:

1. Izberite daljinski nadzor predpogoj: originalni daljinski upravljalnik funkcija je normalno, daljinski upravljalnik čip je enako ali združljivo, daljinski upravljalnik frekvenca delovanja enak.

2. Daljinski upravljalnik lahko samo kopiranje omejeno kodo, se naučijo kodo čipa in del single-chip daljinski upravljalnik (lahko kopirate čip model glejte copyable čip vrste).

3. Dvosmerni daljinski upravljalnik, rolling code daljinski upravljalnik, single-chip šifriranje program daljinsko upravljanje, ni mogoče kopirati.Kot HCS200, HCS201, HCS300, HCS301 in tako naprej.

4. Pred kopiranjem daljinski upravljalnik, pazite, da obstoječe kode na daljinskem upravljalniku je bil izpraznjen in preverite, ali je koda za očiščeno uspešno.Sicer pa to ni mogoče kopirati.

5. Prosimo zagotovite, da vaš daljinski upravljalnik ima dovolj moči, je razdalja med dvema oddaljeni nadzor je boljši!Če je kopija razdalja je preveč blizu, da preklopite na različnih kotov če želite kopirati.Pritisnite in držite gumb na originalni daljinski upravljalnik, ki pošljejo signal povsem normalno, in nato pritisnite gumb na daljinskem upravljalniku, da se zagotovi, da funkcija je popolnoma kopirati.

Opomba:

Prosimo, dovolite 1-3 mm, razlikuje zaradi ročnega merjenja.

Zaradi različnih zaslon in drugačni luči, slika morda ne prikazujejo dejansko barvo izdelka.Hvala za vaše razumevanje.

1 x Univerzalni 2 Tipke Duplicator Kopijo Daljinski upravljalnik

Oznake: dolgo daljinski upravljalnik duplicator, ir daljinski 433mhz, 433 mhz ktnnkg, 433 mhz stikalo, avto čip ključ, čip ključ, 433 MHz, remot, pomoč kavelj, daljinski upravljalnik pregled duplicator.

Kanal 15
Uporaba Stikalo
Brezžična Komunikacija Žice Nadzor
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela Univerzalni 2 Tipke Duplicator Kopijo Daljinski Upravljalnik
Paket No
Certificiranje Noben
Blagovna Znamka ALLOYSEED
Funkcija Univerzalni Garažna Vrata
Frekvenca 433 MHz
Podpora APP Da,

Napišite recenzijo!

433Mhz Brezžično 2 Tipke Copy Kloniranje Daljinski upravljalnik Univerzalno Garažna Vrata Za Pripomočke Avto Domači Garaži Visoke Kakovosti

Napišite recenzijo!

Podobni izdelki