Prenosni Brezžični Avto Črpalka Zrak 14000RPM Močan Električni Pnevmatike Inflator Izposoja Zračni Kompresor za Avto, motorno kolo, Kolo

Novo

€26.49

Značilnosti:

Močna

Mobilno in prenosno pnevmatike črpalka je prenosen in priročen, in 14000rpm močno moč zagotavlja hitro inflacije v kratkem času.

Varnost uporabe

Naš zračni kompresor omogoča prednastavitev tlaka v pnevmatikah, in ustaviti polnjenje samodejno po končani inflacije delo.In to je UI pametni čip vsajene za preprečevanje preobremenitvijo in kratkim stikom.

Večnamenski

To lahko služi kot ne le kompresor za zrak, ampak tudi portable power bank zaradi svoje vrata USB, 4000 mah, velika zmogljivost baterije.Prav tako je nujno svetilka na potrebujete.

LCD zaslon

Jasen LCD zaslon s svetlo osvetlitev vam ponuja veliko udobje pri branju vrednost tlaka.

Nizka raven hrupa

Hrup, ki je nastal med svoje delo je tako nizko, kot 56db, daleč manjša od druge pnevmatike inflators.

Široka uporaba

Zračna črpalka ima različne tlaka v pnevmatikah vrednosti, ki so vgrajene v izpolnjevati različne namene, lahko napihne avtomobile, motorna kolesa, kolesa in kroglice.

Specifikacije:

Postavka vrsta: pnevmatike črpalka

Material: plastika+elektronske komponente

Barva: črna

Količina: 1pc

USB vmesnik: podpira

Max tok: 5A

No-trenutne obremenitve:

Pakiranje seznam

1*pnevmatike črpalka

1*paket polje

Oznake: kolo e, izposoja kompresor, appliques električni motorji, zračni kompresor brezžični, kompresor kolo, bicycl, iskanje električni motorji, sestavni del električno kolo, kompresor za pnevmatike, Zračni Kompresor Črpalka.

Napetost 12V
Poreklo CN(Izvora)

Napišite recenzijo!

Prenosni Brezžični Avto Črpalka Zrak 14000RPM Močan Električni Pnevmatike Inflator Izposoja Zračni Kompresor za Avto, motorno kolo, Kolo

Napišite recenzijo!

Podobni izdelki