Vintage Vosek Pečat, Žig Tablete Noge Letnik Plovila Dekor Kartico Izdelavo Orodij za Ovojnico Poroko Stari Pečatni Vosek Zrn

Novo

€1.68

200pcs/box Retro Octagon Ogenj Slikarstvo Tablete Pečatni Vosek Zrn Letnik Vosek Pečat, Žig Tablet Kroglice za Ovojnico Poroko Vtiskovanje

Funkcija:

1. Uporabite barve pisalo, da barve in narejen pečatni vosek kovanci, ki so lepo in udobno, retro in elegantna, in stopnjo darila je povečalo takoj.

2. Retro in elegantni, ročno izdelana, darilo, pečatni vosek, skrivnost, pečatni vosek, itd., celotno retro literature in umetnosti vzdušje in polna literature in umetnosti slog.

3. Da bi pečatni vosek kovancev, prosimo, uporabite javnost papir, žig in počakajte nekaj sekund, nato pa ga je mogoče enostavno odstraniti.

Specifikacija:

Material: vosek

Počistite polje velikost: 12.8*7.5*2 cm/5.04*2.95*0.79 v

Barva: A, B, C, D

Količina: 10 omrežja/box, vsaka mala mreža je približno 20 zrn, in skupaj je približno 180-220 zrna (prosimo za razumevanje, da obstajajo majhne razlike zaradi embalaže napake in število zrn v vsaki mreži)

Uporaba: za posebne namene, vosek za pečat

Uporablja priložnostih:

1. Navade, varnost, bančništvo, zavarovalništvo, sodnih in drugih služb.Boj proti ponarejanju tobaka/alkohol/čaj industriji embalaže, boj proti ponarejanju kozmetike.

2. Zgornji razred obrti in darila, tiskovine, dnevne potrebe, obrti, darila, vabila.

3. Za pomembne dokumente in zasebnih keepsakes, da se prepreči krajo, kot tudi za tesnjenje predmet, pečatni vosek in poseben pečat se uporablja.

4. Osebni handwork, ročni račun, umetnosti DIY, suh cvet darilni embalaži, itd.

Opomba:

Barva voska zrn v obleko je omejeno, ne obvezna.Zaradi embalaže napaka, število zrn v vsaki mreži je nekoliko drugačna.Prosimo za razumevanje.

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-3cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 polje x Pečatni Vosek Zrna

[RelatedpruductTemplate] [/RelatedpruductTemplate]

Oznake: stari kitajski, kitajski hanfu, starodavna kitajska, kitajski obleko hanfu, starodavne kitajske kostum man, hanfu, starodavni kitajski kovanec, stari egipt, starodavna kitajska obleka, starodavne kitajske lase.

Material Drugo
Uporaba Dekoracijo
Vrsta Drugo
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela pečatni vosek
Vrsta Debelo No
Nastavite Vrsto No

Napišite recenzijo!

Vintage Vosek Pečat, Žig Tablete Noge Letnik Plovila Dekor Kartico Izdelavo Orodij za Ovojnico Poroko Stari Pečatni Vosek Zrn

Napišite recenzijo!

Podobni izdelki